O Mnie

Założona przeze mnie firma ma na celu dotarcie do odbiorców usług, którzy niekoniecznie mają czas lub ochotę udać się do ekskluzywnej restauracji i zdają sobie sprawę, że jakość dań zamawianych  i dowożonych, nawet przy największej staranności, nigdy nie dorówna jedzeniu bezpośrednio po przygotowaniu posiłku. Pewnych produktów po prostu nie da się przewieźć i odłożyć w czasie ich konsumpcję.

Jeśli chcielibyście porozmawiać z osobą, która przygotowała spożywane przez Was dania, ta oferta jest dla Was. W restauracji, nawet przy największej staranności i najlepszej logistyce, często nie pytacie o szczegóły i niuanse zawarte w danej potrawie, bo właściwa osoba nie ma dla Was czasu, a sposób przekazywania informacji przez kelnera często jest niesatysfakcjonujący czy wręcz frustrujący. Korzystając z moich usług, oprócz pysznego, finezyjnego i wyszukanego jedzenia, dostajecie również moje doświadczenie i czas na wyłączność. Chętnie omówię każde przygotowane danie, podzielę się posiadaną wiedzą, ale również ze względu na ogromną otwartość oraz łatwość w komunikacji postaram się przytoczyć niejedną anegdotę.

Jestem kucharzem z zawodu, gotowanie to moja pasja, przekazywanie nabytej wiedzy sprawia mi ogromną przyjemność. Ze względu na dociekliwość i zaangażowanie wkładane w pracę oraz zamiłowanie do gotowania i nabytą dzięki zainteresowaniu wiedzę, świetnie radziłem sobie w miejscach, w których przyszło mi pracować w kuchni. W zawodzie pracuję od kilkunastu lat, miałem okazję uczyć się od najwybitniejszych postaci polskiej sceny kulinarnej.

Pracowałem zarówno jako szeregowy kucharz jak i szef kuchni, zastępca szefa kuchni, szef zmiany. Miejsca w których pracowałem są rozsiane po całej Polsce, miałem również okazję uczestniczyć w pracach kuchni poza granicami naszego kraju.

Kuchnię nowoczesną poznałem dzięki łódzkiej restauracji  Revelo, której klimat został stworzony przez Pana Dariusza Kuźniaka. Była to jedna z pierwszych restauracji wykorzystujących kuchnię molekularną w Polsce. Pracując kilka lat w restauracji czterogwiazdkowego hotelu Fabryka Wełny odbierałem kolejne szlify z kuchni molekularnej. Moim Szefem przez większość czasu był tam Pan Wiesław Bober, ceniony w kraju i za granicą Executive Chef. Powierzył mi misję stania na pieczy załogi, jako chef de partie. Miałem również okazję przygotowywać nowoczesne i wyszukane dania między innymi w Warszawskiej restauracji Novina, która ogromną wagę przykładała do win dedykowanych do konkretnych dań.

Uczestniczyłem w praktykach, pokazach czy szkoleniach tak znakomitych szefów kuchni jak choćby Giancarlo Russo, Theofilos Vafidis, Kurt Sheller, Robert Sowa, czy uważany za jednego z prekursorów kuchni nowoczesnej w naszym kraju – Jean Bos.

Posiadana wiedza pozwoliła mi z powodzeniem startować w ogólnopolskich konkursach kulinarnych.

Aktualnie chciałbym podzielić się z Państwem posiadaną wiedzą, w zgodzie z nią wyjaśnić wszelkie Państwa zapytania i wątpliwości i przede wszystkim zabrać w niezapomnianą podróż kulinarną.

Zachęcam do skorzystania z przygotowanej oferty.

Życzę smacznego i niezapomnianych wrażeń.

Kontakt

  

Jeśli masz pytania odnośnie oferty zapraszamy do kontaktu z nami. Postaramy się odpowiedzieć szybko i wyczerpująco.

790 417 007
FORMULARZ
Dodaj plik:
Kod z obrazka*